Travel With Your Mind
Kurser i Italien

BLIV DEN, DU ER!

Maximilian Kromann har siden 2015 boet i Le Marche i Italien. Så Filosofgangen arbejder både i Danmark og Italien. Maximilian har et indgående og passioneret kendskab til Italien, dets historie, kultur og filosofi.

Du kan læse meget mere mere om Filosofgangens kurser og events i Italien her:


OBS OBS OBS Grundet COVID virus og generelt stop for rejser kommer nye datoer så snart der er klarhed og sikkerhed!!!

Kom tættere på passionen, skønheden og nydelsen!

LÆR ITALIEN AT KENDE INDEFRA OG FÅ TO DAGES INSPIRATION OG SKØNHED IND UNDER HUDEN OG IND I HJERTET!

Kom tæt på den italienske lidenskab og passion. Tag del i det gode liv, kærligheden og trangen til at skabe
og nyde. To dage med undervisning, kultur, dejlige omgivelser og plads til skønheden. Kurset bliver afholdt både i undervisningslokale og på gader og stræder, så du virkelig får Italien og Ancona ind under huden!

SKØNHED OG SKYGGESIDER
Italienerne har et særligt syn på nydelse og skønhed, som vi prøver at komme nærmere på dette to dages
kursus. Selvom landet ofte har været præget af uorden, kaos og ustabilitet, så synes italienerne at stole
blindt på skønheden. Skønheden og nydelse er der konsensus om i en hastigt foranderlig verden. Skønheden er ikke noget der står til fals. Hvad er italienernes syn på den gode smag og skønheden?
Vær med på denne inspirerende og filosofiske rejse ind i italiernenes historie, kultur og tænkemåde.

Se vores brochure og det fulde program her: http://lemarche.dk/Le_Marche_Brochure_A4_Web.pdf

Eksistentielle og sjælelige vandreture i Le Marche. Kom roen og skønheden i møde!

Forkæl dig selv og tag med mig ud på en 2 dages vandretur i det skønne Marche og få den nødvendig ro til at få vendt det hele ordentligt igennem. Her får du muligheden for at få den fornødne ro, fordybelse og tid til den selvrefleksion som så mange mennesker kommer bort fra når man har travlt med at leve livet. Her får du muligheden for at bevæge dig i mageløse omgivelser og du fjerner dig fra hverdagens forrykte jag og rutiner. Her får du med andre muligheden for at komme helt tæt på dig selv. Og du får muligheden for igennem samtaler at berige og bevidstgøre dit liv og din væren.


Vandringen foregår i Appenninerbjergene i Le Marche. Appenninerne er en 1200 km lang bjergkæde der løber parallelt med Adriaterhavskysten fra Alperne i nord til Calabrien i syd. Og vi tager vores 2 dages vandring i nationalparken Monte Sibellini som er en del af Appenninerne og ligger på grænsen imellem Le Marche og Umbrien.


Igennem de to dages vandring stiller vi skarpt på dine udfordringer og problemstillinger. Vi fører samtaler om det der gør dit liv værd at leve. Det kan være dilemmaer, valg og de store livsspørgsmål. Du bliver klogere på dig selv og dine grundlæggende antagelser, indstillinger og holdninger til livet, samt de normer og værdier du bevidst og ubevidst, lever efter? Gennem samtalen vil vi undersøge, udfordre og hæve samtalen til et alment og eksistentielt plan, der kan frembringe mod, overskud, ansvar og handlekraft.


Kom til Italien og Le Marche og få et møde imellem dig og mig, som foregår som en ægte eksemplarisk fælles samtale. Samtalen foregår som et samvær om spørgsmål og svar og hensigten er, at du selv udvikler en bedre livsberethed ud fra dine egne mål og værdier. Samtalen foregår ikke efter en manual, og der er ingen forudgivne løsninger, men målet er at tage udganspunkt i dig og dit sted i livet og sørge for du får en langt bedre og meget mere klar tilgang til dig selv, dit liv og andre mennesker gennem udforskning og udvikling af dine ressoucer.


Vi anvender den storslåede natur som baggrundshorisont for vores samtaler med vandringer og ture imellem lys og skygger af skønhed og stilhed. Vi fører samtaler på sjælesteder, det som de antikke romere kaldte Lucus, og du får nogle helt specielle naturoplevelser som taler til det inderste i dig. Mellem dale, skråninger, bjerge, floder og hav, findes der en poetisk skønhed og storhed midt i hjertet af en ren og uspoleret natur. Ideele omgivelser for personlig udvikling.


Praktisk:

Skriv til mig for at vælge dagene for vores vandring, så arrangerer jeg det videre forløb! Turen kan også laves som 1-dags eller 3-dages forløb.

Pris: 3000,- kr om dagen, inklusive alle måltider og overnatning på hyggelig Agriturismo med enkeltværselse.

Prisen inkluderer ikke rejsen til Italien.

Se mere på www.lemarche.dk eller skriv til mig på: max@lemarche.dk eller ring på +45 20645248


Castelluccio_di_Norcia
profilo-Furlo
Sibillini
gola del furlo
castelluccio-di-norcia
20170702_185257_001 (1)